Tieners

Beste tiener,

Vanaf dit seizoen zullen de tieners een aantal keer samen gaan werken met de a.s. vormelingen van dit seizoen. Op de kalender staan een aantal data waarop wij elkaar zullen ontmoeten, werken, bidden, leren van ons geloof en veel lol maken. Door middel van een mooi, nieuw project gaan we samen op onderzoek uit, en heb je op het einde van dit seizoen een mooi naslagwerk. 

Op 30 augustus zal deze eerste bijeenkomst plaats vinden samen met de vormelingen en daarin zal vooral centraal staan het kennismaken. Allereerst zullen we beginnen met een viering in de kerk; om 18.45 uur verzamelen we in het parochiecentrum en gaan dan samen naar de kerk. Na de viering (die begint om 19.00 en om 19.30 uur afgelopen is) gaan we gezamenlijk naar het parochiecentrum. Door middel van leuke spellen en een spectaculaire graffiti-opdracht zullen we veel van elkaar leren. Doe dus deze avond niet je beste kleding aan!

Op 8 september gaan de tieners aan de slag met het maken van een tijdlijn. Het zou fijn zijn als iedereen die dag dan een foto van zichzelf meeneemt zodat we ook jouw foto op de tijdlijn kunnen hangen. Wij gaan elkaar telkens ontmoeten op Het Honk (op de bovenste verdieping van het Parochiecentrum).

Op 28 september ontmoeten we elkaar, dus alleen de tieners, op een zaterdag voor een boeiende speurtocht door de Bijbel. Je Bijbelkennis zal deze middag op de proef worden gesteld, je mag dan ook je eigen Bijbelmeenemen. Ook hebben wij natuurlijk bijbels om te lenen. Tijdens deze bijeenkomst zal er ook gezamenlijk gegeten worden. 

Op vrijdag 25 oktober ontmoeten we voor de tweede keer de vormelingen met een creatieve opdracht. We zullen een soort van glas in lood gaan maken met zijn allen. Dit zal aansluiten op de voorgaande twee bijeenkomsten.

Wij hebben heel veel zin in het komende seizoen samen met jou! Wij hopen jullie te ontmoeten op 30 augustus in de kerk. 

Tijdens de vrijdagavonden zie je ons, Annemieke, Irene en Ellen, samen met de teamleden van het vormsel (pastoor John, Peter, Jacques en Ingrid). 

Nieuwsbrief 1 tieners - vormelingen.pdf (124602)

kalender tieners 2019 - 2020.pdf (1116477)