Op 11 september starten de peuter- en kleutervieringen in de Sint Petruskerk

Lastig om met je kleine kind naar de kerk te gaan? Twijfel je of je kind daar wel iets van mee krijgt? En schaam je je misschien voor de andere kerkbezokers omdat je peuter nog niet zolanf stil kan blijven zijn?

Dan zijn de peuter-/kleutervieringen misschien iets voor jou!

Vier keer per jaar gaan deze vieringen  plaatsvinden op zondagen van 11.45 tot 12.30. Deze vieringen zijn afgestemd zijn op kinderen  van twee tot vijf jaar, maar ook de  oudere of jongere kinderen uit het gezin zijn van harte welkom, net als de opa's en oma's natuurlijk. De vieringen hebben een interactief karakter en  de kinderen hoeven niet stil te blijven zitten, maar mogen zelf echt meedoen. Na afloop krijgen ze iets toepasselijks mee naar huis om ook daar wat tijd voor Jezus en God te maken. 

In de opbouw van de vieringen starten we met het aansteken van een kaars, daarna zingen we een liedje, er volgt een Bijbelverhaal uit de Peuterbijbel en praten we met de kinderen. Vervolgens zingen we weer een liedje en daarna is er nog tijd voor samen ontmoeten; zo is er ook de mogelijkheid met andere gezinnen kennis te maken.

De eerste peuter-/kleuterviering gaat op 11 september om 11.45 van start en we verzamelen voor in de kerk.

Pastoor, Jasmijn, Diederik en Ingrid heten u van harte welkom.