Pinkster Drive Thru 22 mei 2021

Zaterdag: 22 mei 2021 Drive Thru Pinksteren! 15.30-17.00 u.

 

Tijdens onze tweede drive thru ontvangen alle deelnemers van Petrus 2.0 ( dus de tieners en vormelingen, broertjes en zusjes en communicanten) een Pinksterpakket. Een stukje catechese, een lichtje, een bellenblaas en voor de ouders een boekje.  Het lichtje om samen bij het avondeten stil te staan bij de mensen die jullie gedachten, gebed en/of  bemoediging kunnen gebruiken. Net als in het Pinksterverhaal kunnen wij in vuur en vlam gaan staan voor de mensen om ons heen. De bellenblaas is een soort van challenge. We vragen iedereen! om op Eerste Pinksterdag rond de klok van 12 uur een foto te maken van het bellenblazen. 

We ontvangen deze foto’s graag op 06.128.670.84 . We maken daar een collage van en posten deze op onze Petrus 2.0 Facebookpagina en op de website. Je mag er dus voor kiezen om niet herkenbaar in beeld te komen. Het gaat er om dat we allemaal even stil staan bij dit mooie feest. Zonder Pinksteren werd het nooit Pasen voor ons. Pinksteren is het moment dat de leerlingen van Jezus zich er bewust van werden dat ze er op uit moesten trekken om twee aan twee over Jezus te gaan vertellen. Jezus vraagt ons niet om opvallend op de hoek van de straat te gaan staan bidden. Hij vraagt ons om als leerling van Jezus te leven en er voor de ander te zijn. Net als de bellen van de bellenblaas nodigen wij jullie uit om bewust in beweging te komen voor de mensen om je heen.  Dus:

Kun je blazen…….blaas dan mee ….      

Daarnaast om in de agenda te zetten:

Info-inschrijfavonden voor het nieuwe seizoen: 15 en 17 juni via Teams aanvang 20 uur. 

( beide avonden zijn identiek, dus u kunt kiezen welke avond het beste past) aanmelden kan via: annelies2@petrus2puntnul.nl

Hartelijke groet

Namens Ingrid van Meer